Огромна наглост! Шеф на БФС се изграви с ЦСКА с ето това изказване след мелето в Пловдив

7DNI CSKA29.11.201733570
Локомотив Пловдив - ЦСКА, фенове, бой

Председателят на Дисциплинарната комисия към БФС Юрий Кучев даде странно обяснение пред „Тема Спорт“ на въпрос защо не е взет под внимание фактът, че крилото на ЦСКА Енрике Рафаел бе ударен от фен на домакините по време на мача на „Лаута“.

„Трябва да видим в докладите какво е написано. Аз, честно казано, не си спомням. Не знам, трябва да видя за какво става дума. Никога не е имало самосезиране на комисията. Нужно е да ни сезира някое от длъжностните лица или от съответните звена във футболния съюз, съответните комисии, не знам си какво. Ще видим за какво става дума. Ако наистина има такива данни… Ще видим дали са писали длъжностните лица, аз нямам спомен вече. Ако има написано, ще има санкция. В случай че някоя от комисиите реши, че трябва да ни сезира, ще вземем решение“, заяви Кучев.

На реплика, че има видео, на което ясно се вижда, че играчът на ЦСКА е ударен, председателят на ДК коментира:

„И аз имам видео вкъщи, но вие не отреагирате на него. Някой, като има нещо за казване, да се обърне към съответния орган, който трябва да се произнесе. Това, че се върти видео по някоя медия… Нито имаме възможността да четем всичко, нито да гледаме всичко. Който се чувства потърпевш, да сезира съответно комисията. Досега комисията не е сезирана поради това, че не е наложено наказание на някого за нещо. Естествено, че ЦСКА може да ни сезира. Идеален повод да вземем видеозаписи и ако има такова действие, да го накажем. Аршинът е еднакъв по отношение на всички“, добави Юрий Кучев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *