Ето какво се случва в момента на „Армията“ (СНИМКИ)

7DNI CSKA02.12.201726620
българска армия

На помощните терени на стадион „Българска армия“ беше дадено началото на благотворителния турнир „Един за всички, всички за Криси“, който ЦСКА организира.

За да покажат на 9-годишния юноша на Футболна академия „Царско село“ Кристиян Илиев, на когото предстои животоспасяваща операция, след като беше диагностициран с рядко срещано заболяване – сарком на Юинг (злокачестветн тумор), че не е сам, 24 отбора (набор 2006) ще поиграят футбол на „Армията“ днес.

Освен тимове от софийските школи, за да покажат своята съпричастност, на стадиона пристигнаха и отбори от Видин, Дупница и Перник.

Тимовете са разделени по 4 в 6 групи и двубоите ще се играят на принципа всеки срещу всеки, а мачовете ще са с продължителност 2 полувремена по 10 минути.

Всички отбори ще получат по една купа, на която е гравирано мотото на кампанията – „Един за всички, всички за Криси“, за участието си в благотворителния турнир.

Посетителите на стадиона могат да си закупят нещо и от благотворителния базар, а всички желаещи имат възможност да дарят средства в кутиите, които са разположени около терените.

Защото футболът е много повече от игра. Защото футболът ни обединява. Защото всички сме един отбор. Защото Криси трябва да спечели най-важния си мач. И ние ще му докажем, че не е сам.

Дарителски сметки са открити в Банка ДСК ЕАД на името на Кристиян Георгиев Илиев

IBAN: BG74STSA93000024851904 – в лева

IBAN: BG71STSA93000024851958 – в евро

BIC: STSABGSF

ЕДИН ЗА ВСИЧКИ, ВСИЧКИ ЗА КРИСИ!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *