Стамен Белчев след успеха над Витоша: Доволен съм от трите точки, но има още какво да се желае

7DNI CSKA03.12.20173090
Витоша Бистрица - ЦСКА, Стамен Белчев

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев коментира успеха над Витоша Бистрица с 2:0 в мача от 19-ия кръг на Първа лига.

Специалистът обясни, че е доволен от трите точки, но изтъкна и някои грешки в играта на възпитаниците си. Той заяви, че отборът му е играл еднотипно през първата част и добави, че може би при последния пас нещата не са се получавали.

„Доволен съм от трите точки. Не съм доволен, че не можахме да намерим верния път към вратата на Витоша. Знаехме по какъв начин ще играят. През първата част бяхме еднотипни. Нямаше нищо, с което да затрудним Витоша и така“, започна Стамен Белчев пред DIEMA SPORT.

„Ние ги наблюдавахме в последните мачове (бел.ред. Витоша). Знаехме, че играят добре. Последния пас, извеждащият пас преди гола, може би там не се получиха нещата“.

„Вижте, всеки успех е важен. Ние не подценяваме дали играят срещу първия, втория, третия. Ние излизаме за победа срещу всеки и искаме да зарадваме феновете. Класирането ще дойде от само себе си, там където му е мястото на ЦСКА“, добави специалистът.

„Десподов вкара в трети пореден мач. Това е добре, но има още какво да подобрява. На същото мнение съм. Днес имаше по-добри варианти за отиграване на някои ситуации“, коментира критично наставникът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *