Сектор „Г“ с лаконично съобщение към феновете на ЦСКА след победата над Витоша

7DNI CSKA04.12.201719071
ЦСКА - Монтана, контрола, Гриша Ганчев, Иван Велчев Кюстендилеца

Фен клуб Сектор „Г“ използва своята официална Фейсбук страница, за да публикува кратко, но много стойностно съобщение до всички запалянковци.

Ултрасите качиха снимка от двубоя, на която се вижда и играча на „червените“ Кирил Десподов. До снимката те допълниха: „По пътя си сме поели! ЦСКА е роден за върха!“.

коментар

  • Bonka Tsokova

    04.12.2017 at 11:10

    Всички се радваме на победата на момчетата, макар и с не толкова добра игра, както ни се иска винаги. Но като се има предвид бетона, който трябваше да се разбие, за да влезе топката във вратата, победата е много ценна. Радваме се на нашето лъвче Десподов, който, ако продължава да бъде титуляр, ще играе все по-добре. Затова, треньорът трябва да му прощава младежките изцепки и да го пуска по-редовно от първата минута. Момчето има данни да стане пръв сред първите. Благодарим и на феновете, които бяха на стадиона. Този път се държаха като европейска публика и подкрепяха отбора подобаващо, без да се налага, за кой ли път, да се пълни джоба на БФС с наложени глоби. Докато не вземем емблемата, Армията и базите, трябва да реагираме разумно и без изцепки , защото ние сме сами срещу всички. Да не им даваме аргументи, а да помагаме както можем, за да получим това, което ни се полага.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *