Ас на ЦСКА обяви кои са най-големите врагове на „червените“

7DNI CSKA05.12.201714000
Витоша Бистрица - ЦСКА, Кирил Десподов

Нападателят на ЦСКА – Кирил Десподов, даде интервю за колегите от „BIT“, в което говори по различни теми, ето и по-важните, които застъпи футболистът.

„И преди имахме същите амбиции за титла, каквито са и сега, макар че тогава разликата беше 4 точки. Имаме още два мача за първенство, и един за купа, така че не трябва да се отпускаме. Ние се гоним с Лудогорец, Левски са на 6 точки от нас, от тях на 8 ли са, не знам и аз. Лудогорец е добър отбор, но и ние сме добър отбор, показахме го в Разград, когато ги победихме, така че ще се борим до края с тях“, заяви Десподов.

„Много е важно да ги отстраним за Купата, и за нас, и за феновете. Такива мачове са трудни, защото е само един. Няма да е лесно със сигурност, но мисля, че ще се справим. Не мисля, че Лудогорец е по-голям враг от Левски. Вярно, е че последните една, две години хората не ги харесват, казват, че са съдийски отбор и т.н., но не е моя работа да коментирам тези неща. Но да, и Лудогорец, и Левски са ни врагове. Каквото е казал колегата Моци, да си носи отговорност за думите. Не е моя работа да коментирам и него, и съдийството. Хората трябва да разберат, че ние не сме Литекс, а ЦСКА. Пише ЦСКА, не пише Литекс. Виждате каква посещаемост имаме по стадионите, не само в София, а и навън. Това само говори по себе си“, добави нападателят.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *