Ръководството на ЦСКА пред нова трансферна дилема! „Червените“ шефове решават бъдещето на няколко играчи

7DNI CSKA06.12.201717830
ЦСКА - Царско село, контрола, Гриша Ганчев, Стойчо Стоилов

ЦСКА ще остави 22-годишните Пламен Гълъбов и Никола Колев в Етър и напролет.

Армейците ги дадоха под наем на виолетовите през лятото, като първоначалната договорка бе само до края на тази година. В началото на техния престой и двамата не получаваха много шансове, а и Гълъбов се контузи, което допълнително забави адаптацията му към тима. В последния месец и половина обаче и Колев (разиграващ халф), и Гълъбов (централен защитник) захапаха титулярни места, като във Велико Търново са доволни от представянето им.

В ЦСКА първоначално са обмисляли да си ги върнат за пролетния дял, но след като са започнали да получават повече минути, са решили да ги оставят в Етър. Така почти сигурно Колев и Гълъбов ще доиграят сезона на „Ивайло“.

ЦСКА ще преотстъпи и други футболисти през зимата. Със сигурност под наем ще бъде пратен нападателят Милчо Ангелов. Той тренира с юношите старша възраст, след като беше изгонен от занимание на първия отбор за лоша дисциплина. На Ангелов приоритетно му се търси тим от Първа лига, но ако не се намери такъв, ще бъде преотстъпен във втория ешелон.

ЦСКА вероятно ще изпрати и поне двама от младите си футболисти в Литекс. В момента под наем там са левият бек/крило Ангел Лясков и централният нападател Тонислав Йорданов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *