Хвърлям костюма, слагам фланелката и мощно: „Чуй и ти ага, враг на таз земя, ние сме ЦСКА“

7 Dni CSKA07.12.201716521
Сектор Г, фенове, шествие, ЦСКА - Лудогорец, Домусчиев кукла

7DniCSKA.bg започва кампания за 1/4-финала за купата на България с делиорманския футболен урод! На 14-и декември всяко празно място на „Армията“ ще е глас срещу бъдещето на ЦСКА! Да не оставим нито едно такова!

Сподели и ти защо ще си на мача, изпрати ни своето мнение на нашата страница във Фейсбук, ние ще го направим достояние до хилядите армейци.

Мартин Иванов е на 21 години от София и се занимава с програмиране. „Нямам търпение да дойде 14-ти, хвърлям костюма, слагам фланелката и мощно: „Чуй и ти ага, враг на таз земя, ние сме ЦСКА“, категоричен е Мартин.

„Имам само две очаквания – препълнен стадион и категорична победа. След толкова неща, които агата сътвори срещу ЦСКА, този мач е удобен повод да се убеди за пореден път в народната „любов“. И веднъж завинаги да забрави, че може да сложи ръка на базите ни! Всички на стадиона на 14-ти, всички с шаловете, за да се видят турците какво наистина е Кауза“, заканва се Марто.

ТОЙ ЩЕ Е НА МАЧА, А ТИ ВКЪЩИ ЛИ ЩЕ ОСТАНЕШ!?

коментар

 • Remi Bosses*

  07.12.2017 at 11:18

  И ДА ПРИПОМНИМ НА П Р Е Д А Т Е Л И Т Е/ ПОДЛОГИТЕ/
  ,,Дърво и камък се пукаше,но те бяха там …Те вървяха към ада,но лъхаше опти мизъм и вя ра…Онези, които трябваше да са на своето място, бяха. 5000 пяха и под крепяха.И доказаха, че няма да бъдат стъпкани. Събота. 16:00 часа. Дърво и камък се пукаше от жега. Адски пек. Два часа преди мача фенове се стичаха от всички страни. Полуголи и татуирани момчета с бири в ръце пееха онези песни,които те карат да настръхнеш….Тези всяващи доста сериозен респект господа се бяха запътили към…ада.Там, където ЗЛОЖЕЛАТЕЛИ пратиха ЦСКА. Там,където много искат и се надяват ЦСКА да остане. Но не би. Точно заради тези момчета и момичета, заради онези деца и дядовци, които вчера бяха на „Армията“, клубът ще възкр ъсне.Никой от тях не чакаше питка хлебец и кренвирш,всеки беше взел единствено любовта си към ЦСКА и вървеше.Не с наведена глава заради участта на любимия клуб, а с гордост и вяра,припявайки част от любимия рефрен: „тази безгранична лудост, никога не ще умре!“ Всеки ходеше към стадиона, защото знаеше, че ЦСКА има нужда от него. ЦСКА има нужда от всяко едно червено сърце… важно е,че 5000 бяха там и пяха. И подкрепяха. И обичаха св оя Ц С К А. ТАКА БЕШЕ МИНАЛОТО ЛЯТО…ТАКА ЩЕ БЪДЕ И СЕГА. НОСИТЕЛЯ НА КУПАТА ИДВА ЗА ДА СТАНЕ ШАМПИОН. И НИЕ ЧЕРВ ЕНИТЕ ФЕНОВЕ ОТНОВО СМЕ ТУК .НО ВРАГОВЕТЕ /ПЛАТАНИТЕ ОЗДРАВИТЕЛИ,ИБРИКЧИЙТЕ НА ДОМУЗ АГА/ НА ЦСКА НЕ СПЯТ.ПРИТИ СНАТИ ДО СТЕНАТА ТЕ ХАПЯТ НАЙ-ЛОШО.ГОТО ВИ СА ДА ЗАКРИЯТ ЦСКА, НО ДА БЪДЕ ТЯХНОТО,ДА НЯМА Ц С К А.ОТНОВО ЛЯТО
  ТО Е ГОРЕЩО.ОТНОВО АРМЕЙСКАТА ОБЩНОСТ Е ПОСТАВЕНА НА ИЗПИТАНИЕ. И ОТНОВО КАТО ЕДИН ДА ЗАСТАН ЕМ ЗАД ЦСКА. Да бъдем още по–обединени и по-силни и заедно да извървим трудния път! Заедно, един до друг-ОТБОР и ПРИВЪРЖЕНИЦИ.Всички под знамената,вина ги един до друг, с червено-бяло шал че в ръка…,Армейската“ ЛЮБОВ ръжда не хваща. Колко то повече се гаврят с Ц С К А, толкова по-силна ще става ТЯ. По В Е Р Н И от вся кога. 5 000 В ПРОВИНЦИЯТА, 10 000 НА АРМИЯТА. GOOD BLESS ХРИСТО/С/ СТОИЧКОВ И ГРИША ГАНЧЕВ.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *