Ние сме ЦСКА, а кои сте вие – решаваме ние!

7DNI CSKA07.12.20176420
ЦСКА - Лудогорец, фенове, Сектор Г

7DniCSKA.bg продължава кампанията си преди решаващия двубой между ЦСКА и Лудогорец от 1/4-финалната фаза на турнира за Купата на България.

Срещата ще се играе на 14-и декември, а пред „червените“ фенове има много важна задача, която трябва да се изпълни преди мача да е започнал. На „Армията“ не трябва да има дори и едно празно място. Всеки който обича ЦСКА трябва да бъде на трибуните, за да подкрепят отбора срещу един от най-омразните тимове в Първа лига.

Сподели и ти защо ще си на мача, изпрати ни своето мнение на нашата страница във Фейсбук, ние ще го направим достояние до хилядите армейци.

Боян Михайлов е от Перник и все още е ученик. „Задължително ще съм на мача. Това ще бъде повече от обикновен мач, според мен това е шанс да преобърнем ролите и в първенството“, споделя Боян.

„Прогнозирам категорична победа за нас, която ще бъде вдъхновена от хилядите по трибуните. Трябва да закрием селското отборче на Делиормана и гордо да продължим напред в турнира за „Купата на България“. Искрено вярвам в победата в този мач, защото НИЕ СМЕ ЦСКА , а кои сте вие решаваме ние“, категоричен е запалянкото.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *