На 14-ти тя ще празнува на „Армията“! Вижте какъв подарък иска една фенка от ЦСКА

7DNI CSKA07.12.201713730
ЦСКА - Лудогорец, фенове, Сектор Г

Мачът на годината за ЦСКА е точно след седмица. Както е известно, на 11-ти декември армейците приемат Лудогорец в двубой от 1/4-финалите на турнира за Купата на България.

За това сега е моментът всички фенове да подкрепят ЦСКА на трибуните.

Сподели и ти защо ще си на мача, изпрати ни своето мнение на нашата страница във Фейсбук, ние ще го направим достояние до хилядите армейци.

Василка Александрова е заклета фенка на ЦСКА. Въпреки, че в деня на мача тя има много специален повод, това няма да й попречи да бъде на стадиона.

„Да разбира се, че ще бъда на стадиона! Самият ден още от сутринта ще бъде много специален за мен, защото в този ден аз навършвам 30 години. Надявам се в този ден момчетата да ни зарадват с категорична победа с 3:0“ – споделя Васи.

„Силно вярвам,че нашите момчета ще покажат твърда игра и дори да трябва и пак да играят 11 на 14. Победата ще бъде най сладкия подарък за Великата ни червена публика. Въпреки, че мача е през седмицата трябва да изпълним стадиона до краен предел. Най-важното е да покажем не само на Домуса и на тъпите им футболисти, а и на смешната им агитка, кой в действителност е номер едно и на терена и по трибуните!“ – коментира фенката.

Васи завършва и с категоричното: „Да убием Гелосаната измет!!! Всички на стадиона в името на ЦСКА!!!“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *