ЦСКА търси ново крило! Ето кой футболист е на чело в трансферния списък на армейците

7 Dni CSKA08.12.201731500
ЦСКА - Септември София, Стамен Белчев

ЦСКА по всяка вероятност ще привлече и флангови футболист през зимата. Това е продиктувано от очертаващата се раздяла с Меркадо, който не убеди, че заслужава да остане за постоянно.

Еквадорецът е под наем до края на годината и индикациите сочат, че няма да остане напролет. Освен това към друго крило – Кулма, има интерес от Колумбия и не е изключено да бъде трансфериран.

В списъка на ЦСКА от доста време фигурира Луис Енрике Киньонес, който се изявява по левия фланг. 26-годишният колумбиец е собственост на мексиканския Тигрес, а през есента е бил под наем в УНАМ Пумас. Престоят му като преотстъпен обаче приключва преждевременно през септември заради системно нарушаване на дисциплината. Той не фигурира и в дългосрочните планове на Тигрес, който е готов да се раздели с него за неголяма трансферна сума.

Киньонес преди това е бил част от редица колумбийски отбори – Патриотас, Итаги, Атлетико Жуниор и Санта Фе, и именно от тези свои престои е познат на селекционното звено на ЦСКА. Той има и 1 мач за националния отбор на родината си – в световна квалификация през март срещу Боливия (1:0).

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *