Сектор “Г” застана зад кандидатурата на Любо Пенев! Феновете на ЦСКА разпукаха Боби Михайлов и делиорманския олигарх

7 Dni CSKA09.12.20176670
ЦСКА - Ботев Пловдив, фенове, Сектор Г

Най-голямата опора на ЦСКА – Сектор “Г”, излезе с официално съобщение по повод предстоящия Конгрес на БФС. Както е известно, за президентското място се кандидатира бившият играч и треньор на армейците – Любослав Пенев.

От Северната трибуна отсякоха, че ще подкрепят по всякакъв начин кандидатурата на Пенев.

Ето какво написаха в официалната страница на Сектор “Г”: 

Приятели, много се изписа и изговори по темата откакто Любо Пенев обяви, че ще се кандидатира за президент на БФС. Нормалните хора се зарадваха – най-накрая се видя лъч светлина в мрачния тунел, наречен “Управлението на Перуката”. Имаше и други, които изпълзяха като по сигнал от дупките си и започнаха масирана атака, усетили вятъра на промяната, който е готов като ураган да отвее престъпните им схеми.

За единия можем смело да кажем, че е нагъл и корумпиран лъжец. Последната информация относно неговото управление гласи:

„Община Сливен е със запорирани сметки заради финансови претенции на Министерството на околната среда и водите. Общината е получила покана от частен съдебен изпълнител да плати близо 4.5 милиона лева.

Запорът е след производство на МОСВ, които са извадили акт за частно държавно вземане. Претенциите на министерството са, че общината е възложила неправилно обществени поръчки по т.нар. първи воден цикъл на града през 2008 г., когато кмет е въпросният наглец“.

Зад името Йордан Лечков стоят около 30 фалирали дружества.

Какво да кажем за другия корифей в българския футбол, съсипал един от най-големите български отбори и довел го до положението да участва ежеседмично в съмнителни мачове и тото игрички? Естествено, пръстъпното управление на Перуката го устройва напълно след като всички знаем по колко “лапа” от юношеските гарнитури на националния ни отбор. Чичо Венци, апетитът е опасно нещо и народът го е казал най-добре – лакомо дупе…

За Перуката сме казвали многократно какво е нашето мнение. Този човек и неговия антураж трябва незабавно да бъдат премахнати от управленските си позиции. Обвързаностите им с един делиормански олигарх унищожиха почти всичко, постигнато през последните 20 г. Докато тези хора са на кормилото, футболът ни ще се лута по треторазрядните пътища на позора докато не катастрофира окончателно и безвъзвратно в даден момент. ВЪН!

Сектор “Г” стои твърдо зад Любо Пенев и неговата кандидатура за президент на БФС.

Часовникът тиктака неумолимо. Време е да изхвърлим боклука.

Веднъж и завинаги!”