Стамен Белчев разкри с какво ЦСКА превъзхожда Левски и Лудогорец

7 Dni CSKA09.12.20177420

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев обяви, че тимът му е най-добре подготвен физически в Първа лига.

Той заяви, че всички в тима знаят, че предстои сериозен мач и ще подходят с нужното уважение към противника. Белчев е категоричен, че футболистите и щабът мислят само за Берое и след края на двубоя ще насочат вниманието си към предстоящия мач за Купата срещу Лудогорец.

Треньорът е доволен от решението на ръководството през зимната пауза да не се продават основните играчи на тима. Стамен Белчев смята, че нашите футболисти са най-добре физически подготвените в първенството.

“Предстои ни сериозен мач срещу опитен отбор като Берое, който е с добри резултати в последните двубои. Ще подходим с нужното уважение, респект и самочувствие. Надявам се на добра игра и победа. Смея да твърдя, че физически отборът е най-добре подготвен в цялата група. Емоционално е нормално играчите да бъдат с приповдигнато настроение. Нека сме малко по-търпеливи и спокойни”, коментира Белчев пред официалния сайт на клуба.

“Няма как да свикнем, но трябва да се примирим с решението”, допълни Белчев по повод двубоя с Берое, който ще се играе пред празни трибуни.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *