Красен Кралев обяви: ЦСКА печели битката за Армията! ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО!

7 Dni CSKA11.12.201766350
Красен Кралев

Министърът на спорта Красен Кралев разкри голяма новина за всички, които обичат ЦСКА. Както е известно, днес беше последният срок за подаване на документите за конкурса за отдаване под наем на стадион „Българска армия“ и „Панчарево“.

От съобщението на министър Кралев става ясно, че ЦСКА е единственият отбор, който е подал документи за търга. А това автоматично означава, че армейците печелят битката за базите.

„Според доклад, който получих към 19.30ч днес от борда на директорите на “Сердика спортни имоти” ЕАД, до 17.00 часа на 11 декември 2017 г. когато е крайният срок, определен от условията за провеждане на конкурса за отдаване под наем на ст. „Българска армия“ и спортно-тренировъчна база Панчарево, едно дружество е подало документи за участие в процедурата, обявена от “Сердика спортни имоти” ЕАД.

Документите са подадени от ПФК ЦСКА – София чрез спортния директор Пламен Марков. В срока определен от документацията същото дружество е превело изискуемият депозит за участие в размер на 100 000 лв.

Документацията за участие в процедуеата е била закупена от две дружества – ПФК ЦСКА – София и ФК ЦСКА 1948.

Съгласно общите условия за провеждане на процедурата на 13 декември 2017 г. от 11.00 часа в открито заседание комисия от 5-ма членове, определена със заповед на изпълнителния директор на Сердика спортни имоти ЕАД, ще отвори документите, за да определи дали ПФК ЦСКА- София отговаря на условията за допустимост“, написа Красен Кралев в личния си профил във Фейсбук.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *