Големите “червени” празненства започнаха (СНИМКИ)

7DNI CSKA12.12.201712680
2

Навлизаме в един от най-очакваните периоди в годината – коледно-новогодишните празници. Освен суетенето в кухнята, търсенето на подаръци и отрупаните трапези, най-чакани са традиционните купони.

Този уикенд беше вълнуващ за част от феновете на ЦСКА. Различни фракции организираха своите традиционни коледни купони.

Най-шумно беше в Сандански – хем на топло, хем сред студенти, дошли в южния град за 8 декември, хем и на тежки софри с изискани блюда, мезета и квалитетни питиета.

Водени от любезните домакини от Ultras Sandanski, още няколко членове на различни червени фракции станаха част от партито, продължило два дни – Old Boys, Червена Инвазия – Петрич, Армейци Карлово, Горди, Червен Кюстендил и Кресна.

Песни, танци, духов оркестър, който се грижеше за доброто настроение. Момчетата и момичетата, присъствали в Сандански, стягат още едно парти – в София, след мача за Купата с Лудогорец.

Не по-различно беше и в София. Част от Трапеза бойс седнаха на една маса, за да посрещнат по-рано Коледа, която в последните години неизменно е “червена” поради ред причини.

Разбира се, това беше една малка част от Трапеза бойс, но феновете на “армейците”, сред които имаше и красива женска компания, няма да се оставят така – само с един купон. Най-малкото заради името и традициите на фракцията. На 23 декември те ще имат още една такава среща.

Западна Европа и южняците от Мюнхен може и да са блокирани от снеговалежите, но любовта на българските привърженици на ЦСКА е голяма и способна да разтопи и ледник.

Сърцатите момчета от “Червена сила Мюнхен” спретнаха коледен купон, който беше съпътстван и от рождения ден на техния приятел Емо.

Момчетата от баварската столица и окололностите, поддържат ЦСКА на хиляди километри от Родината.

Когато нямат възможност да са на стадиона, те са в заведение пред телевизор.

Този път купонът беше подсладен двойно, тройно, че и… шесторно. Стилна торта и победа с 6:0 над Берое.

“Fanface”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *