Бомба от „Армията“! Колумбийски нападател сигурен за ЦСКА, подписва до края на седмицата

7DNI CSKA13.12.201730040
Славия - ЦСКА, Стойчо Стоилов

Колумбийският нападател Хеан Карлос Бланко (25 г.) може да се смята за сигурно ново попълнение на ЦСКА, пише “Тема Спорт”.

“Червените” са постигнали договорка с него и до края на седмицата се очаква контрактът да бъде обявен. Договорът ще влезе в сила от 1 януари 2018 г. Бланко се е разбрал с ръководството на клуба по всички въпроси, след като изкара няколко дни в София. Разговорите обаче са се проточили заради доста разминавания между клуба и мениджъра на футболиста, които впоследствие са били изгладени.

Бланко идва като свободен агент, тъй като контрактът му с елитния колумбийски Ла Екуидад изтича в края на декември и той е отказал да го поднови. Част от правата на нападателя обаче се държат от мениджърска агенция, което е създадло усложнения при преговорите с ЦСКА. В крайна сметка всички неразбирателства по контракта са били изчистени и Бланко ще носи червената фланелка през пролетта.

По този начин “армейците” си осигуряват второ зимно попълнение още преди края на годината след плеймейкъра Роланд Алберг (27 г.).

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *