ЦСКА представи новия си спонсор

7DNI CSKA13.12.201733060
Пресконференция, Кирил Десподов, Фернандо Каранга, Даниел Моралес, Пламен Марков

ЦСКА представи своя нов партньор. Това стана на пресконференция на стадион „Българска армия“.

Името на новият спонсор на армейците е приложението Viber, което е собственост на фирмата Rakuten.

Партньорството между ЦСКА и Viber беше обявено на пресконференция на стадион „Българска армия”, на която присъства и Атанас Райков, директор бизнес развитие на Viber за Централна и Източна Европа и страните от ОНД, спортният директор на ЦСКА Пламен Марков, помощник треньорът на отбора Даниел Моралес и футболистите Фернандо Каранга и Кирил Десподов.

„Щастливи сме, че с един от най-обичаните професионални футболни клубове в България успяхме да реализираме подобно мащабно партньорство, което да предостави на милионите фенове на отбора в България и по света страхотно изживяване във Viber. Очакваме тематичният стикер пакет, изпълнен с любими слогани и реплики на клуба, и функционалният чат бот, който дава информация за билети, класирания и новини, да обогатят емоциите на запалянковците и да допълнят стратегията за развитие на клуба”, заяви Атанас Райков.

„Благодаря от името на ръководството за тази съвместна дейност. Това е едно голямо предимство пред останалите клубове. Още едно средство за нашите фенове да обменят информация. И най-скептичните наши фенове и техните изисквания ще бъдат удовлетворени. Надявам се тази съвместна дейност да бъде дългосрочна”, обяви спортният директор на ЦСКА Пламен Марков.

ЦСКА е първият и единствен български футболен клуб с чат бот във Viber. Ботът е интегриран в официалния публичен акаунт на ЦСКА и предоставя на последователите във Viber повече информация за билети и мачове на клуба, както и новини около отбора. В рамките на следващите няколко месеца чат ботът ще бъде обогатен, за да даде на феновете на клуба още възможност за интеракция – да печелят награди, свързани с любимия отбор.

Емоциите около всички мачове на ЦСКА феновете могат да споделят и във Viber с новия стикер пакет на отбора. Стикерите са безплатни и достъпни за всички в България и по света, като позволяват автоматично последване на акаунта на ЦСКА във Viber.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *