Адвокатът на ЦСКА разкри страхотна новина за „Българска армия“ и какво се случва с емблемата

7 Dni CSKA13.12.201743270
Пресконференция, Пламен Марков

ЦСКА официално е включил в своето предложение за базите на “Българска армия” и Панчарево проект за изграждане на нови стадион и терени! Това обяви официално юристът на “червените” адвокат Трендафилов, който повтори най-важното от конкурсната процедура.

“Сега от “Сердика спортни имоти” ще разгледат документите и ако всичко е ок, ще обявят победителя на 3 януари и до 10-и ще се подпише договора. Провежда се нов търг, ако не ни допуснат. Но ние такова нещо не сме предвидили. Преценили сме, че отговаряме на изискванията и клубът е доста добре финансово осигурен, което личи и от това, което се прави.

Включили сме инвестиционна програма, която ще спазим, дългосрочна стратегия за развитие на двете бази. Предвиждат се много нови неща – нови стадион, терени… но нека всичко стане официално и ще дадем информация”, сподели юристът и разкри, че има много хора, които обжалват разпределението, което синдик Дора Милева е направила за сумата от 8 млн. лева, която трябва да бъде платена, за да си върне ЦСКА официално и емблемата.

“Доста лица обжалват това разпределение в Апелативен съд. Когато тази процедура приключи, сумата ще бъде платена”, заяви адвокат Трендафилов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *