Стамен Белчев отсече: Труден мач – можеше както да спечелим, така и да загубим

7 Dni CSKA14.12.20173270
ЦСКА - Лудогорец, Стамен Белчев

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев логично бе много доволен след победата на неговия тим над шампиона Лудогорец в четвъртфинален двубой за Купата на България. „Червените“ отстраниха разградчани с 2:1 в зрелищен мач пред близо 15 000 зрители на стадион „Българска армия“.

„Наистина беше един труден мач, което е нормално. Играха най-добрите два отбора в България. Както спечелихме, можехме и да загубим. През второто полувреме имаше моменти в които не стояхме никак добре. Щастлив съм, че завършихме с победа и продължаваме напред. Няма как 90 минути да атакуваме. Имаше моменти, в които трябваше да бъдем по търпеливи и в двете фази, както в атака, така и в защита. Особено в моментите, в които владеехме топката, не играехме футбола. Зарядът беше много голям, така че ги разбирам футболистите“, сподели Белчев.

„Може би напрежението в някои от футболистите си каза думата. Трябва да покажем самочувствие и по-голяма зрялост и да се опитаме да контролираме мача. И трите смени, които извърших бяха принудителни. Това, че елиминирахме лидера не трябва да ни успокоява по никакъв начин. Трябва да сме здраво стъпили на земята. В момента, в който подценим някого, не ни очаква нищо добро“, сподели още той.

„Както спечелихме, така можехме и да загубим. Трябва да си извлечем поуки, защото имаме да подобряваме много елементи и детайли в играта си. Мисля, че феновете трябва да бъдат доволни от представянето на двата отбора. Не искам да коментирам съдийството. И ние можем да имаме забележки, но не искам да коментирам“, завърши Стамен Белчев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *