„Перспектива“ отбеляза една година от създаването си (Снимка)

7DNI CSKA17.12.20175530
22519146_372659103192677_4908436093048300235_n

Фен клуб „Перспектива“ чества една година от създаването си.

С приближаващите светли християнски празници, заклетите „армейски“ ултраси решиха да организират благотворителен коледен турнир по футбол в Бургас.

Подкрепата е за едно невръстно малко детенце на име Велина Стефанова. То страда от рядко заболяване на мозъка. Събират се средства за тежка операция в Република Турция.

Отново важи приказката, че по Коледа стават чудеса. За 5-6 часа се събраха близо 900 лева. Нашият екип пожелава всичко да се развие в положителна насока за това младо семейство.

Турнирът се проведе в спортна зала „Нефтохимик“. Участие взема 7 отбора от Бургас и региона.
Съставите бяха: „Звездичка“, „Оптимист“, “Надежда“, “Нефтохимик“, “Крайморски“ и два отбора от Ахелой. Възрастта на участниците беше 5-7 клас.

Организаторите оставиха отлични впечатления, защото всичко се прави с любов към децата и скъпия ЦСКА. „Перспектива“ е млада, но бързо развиваща се организация. Там има енергични хора с предприемчиво мислене. Желанието на всички е май месец 2018 година за 70 годишнината на „армейският“ клуб, да се спечелят шампионската титла и Купата на България.

За организирането на турнира Община Бургас изигра важна роля. Кметът Димитър Николов отстъпи безвъзмездно спортното съоръжение.

„Акванова“, “Цветита Хербал“, „Булвит“ и „Деметра“ удариха силно рамо за безплатни напитки, лакомства и витамини.

Топки и още куп награди осигуриха бизнесмена Артуш Манукян и ДФК „Звездичка“, пишат колегите от Котаспорт.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *