Ексклузивно! Министър Кралев след отворените оферти: „Армията“ е за истинския ЦСКА

7DNI CSKA19.12.201744840
Красен Кралев

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев използва официалния си Фейсбук профил, за да публикува любопитно съобщение.

Съобщение, което е очаквано от цяла „червена“ България.

От първите редове се разбира, че ЦСКА отговаря на необходимите условия, позволяващи му да участва в конкурса за отдаване под наем на ст. „Българска армия“ и спортно-тренировъчна база „Панчарево“ и комисията допуска дружеството за по-нататъшно участие в процедурата.

Ето цялото съобщение на Красен Кралев:

„Днес комисията, назначена от изпълнителния директор на «Сердика спортни имоти» ЕАД, оповести протоколите си, според които ПФК ЦСКА-София ЕАД отговаря на необходимите условия, позволяващи на дружеството да участва в конкурса за отдаване под наем на ст. „Българска армия“ и спортно-тренировъчна база „Панчарево“. Беше отворен и втория плик от документацията, подадена от ПФК ЦСКА-София ЕАД за участие в конкурса за наем, съдържащ ценовото предложение и инвестиционната програма. От клуба са предложили цена от 62 000 лв. без ДДС на месец за наем на двете бази и 1 100 000 лв. без ДДС минимални инвестиции, които следва да се извършат в спортните обекти за срока на договора в процентно съотношение 70/30 спрямо двете обособени части: спортен комплекс „Българска армия“/спортен комплекс „Панчарево“. Според изискванията на конкурса тези инвестиции не подлежат на приспадане от дължимите месечни наемни вноски. На свое закрито заседание комисията ще разгледа инвестиционната програма и икономическата обосновка за стопанисването на базите и ще излезе с решение за резултата от проведения конкурс.“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *