ЦСКА обяви 6 топ-контроли! Армейците ще се каляват за тежките пролетни битки срещу Фабио Капело

7 Dni CSKA20.12.201728640
Локомотив Москва - ЦСКА, Рубен Пинто, Никола Колев

ЦСКА ще изиграе 6 контроли по време на зимната си подготовка. Червените ще бъдат два пъти на лагер, като първият ще е в България, а вторият – в Испания.

На 8 януари футболистите се събират за подготовка, като в първите дни ще минат медицински прегледи и ще тренират на базата в Панчарево. Първият лагер е предвиден за периода от 13 до 20 януари и ще се проведе в Сандански. На 19 януари армейците ще изиграят и първия си мач за 2018 година, като съперникът все още се уточнява, пише клубният сайт.

След прибирането в София, футболистите ще получат 3 дни почивка преди втория подготвителен лагер, който ще се проведе в Испания. На 23 януари червените летят за Иберийския полуостров, където ще изиграят 4 контроли с много сериозни съперници.
Първата от тях е на 25 януари срещу руския гранд Локомотив Москва. Три дни по-късно – на 28 януари, ЦСКА ще се изправи срещу китайския Дзянсу Сунин, воден от италианския специалист Фабио Капело. В редиците на тима личат имената на бившия футболист на Челси – Рамирес, закупен за 27 милиона евро и на Алекс Тайшейра, който премина в китайския отбор от Шахтьор Донецк за сумата от 50 милиона евро.

На 30 януари армейците ще се изправят срещу тима на Ивелин Попов – руският Спартак Москва. Последната проверка на ЦСКА в Испания е на 2 февруари срещу укайнския гранд Динамо Киев.

Червените се прибират в България на 3 февруари и ще се подготвят на базата в Панчарево. На 10 февруари ЦСКА ще изиграе последна приятелска среща преди подновяването на шампионата с втородивизионния Оборище Панагюрище.

Първа професионална лига се подновява от 16 февруари, като в този уикенд червените гостуват в Стара Загора на Верея. БФС все още не е обяввил точните дни и часове на мачовете от календара на ППЛ през 2018 година.

Програмата за подготовка на ЦСКА може да претърпи промени в зависимост от метеорологичната обстановка в страната.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *