Христо Стоичков изригна след трансфера на Антон Недялков в САЩ

7DNI CSKA23.12.201759400
Представяне книга, 88, Христо Стоичков

Христо Стоичков има основна заслуга за новия гръмовен трансфер на ЦСКА – Антон Недялков отиде в „Далас“ срещу 1,5 милиона долара.

Кавалерът на „Златната топка“ е съдействал с контактите си в Щатите, а скаутите на клуба от Тексас са останали впечатлени от българския национал.

„ЦСКА отново показа, че е марка №1 в българския футбол – каза Стоичков пред „Труд“. – Ние сме най-разпознаваемата емблема по света. С трансфера на Антон ЦСКА стана част от най-бързо развиващата се футболна лига в света, каквато е Мейджърлигата. Сигурен съм, че Недялков ще се представи на отлично ниво. Бил съм му треньор, още когато беше на 15 години. Много кадърно момче с огромен потенциал. Антон ще е доказателство за класата на ЦСКА. Поздравявам ръководството и феновете за отличния край на годината. Всички бяха като едно цяло и затова заслужаваме да празнуваме червена Коледа. Пожелавам здраве на всички българи!“

„Влизам в цял нов свят – възкликна Недялков. – Не знам много за „Далас“, но мече разбрах за невероятната база и феновете. Надявам се с мен отборът да продължи да печели.“

Чрез своя официален сайт ЦСКА гарантира, че вече е започнато търсенето на достоен заместник на Недялков, който бе един от най-стабилните в отбора през последната година.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *