Фейсбук почервеня още повече с „CSKA SOFIA 1948”

7 Dni CSKA20.11.20161230
Този уикенд ще ви представим една от сравнително големите фенски страници на ЦСКА във Фейсбук – „CSKA SOFIA 1948”. Свързахме се със създателя на страницата Божидар Стефанов и той ни разказа доста интересни неща.
– Кога създадохте страницата и каква беше вашата цел?
– В началото на годината, ако трябва да сме по-точни 19 януари. Целта ми беше да развием „червената” кауза и Фейсбук да почервенее още повече.
– С какво се отличавате от другите фенски страници в социалнта мрежа?
– Опитваме се да бъдем различни, което в днешно време означава и интерсни. Правим го с авторски колажи, видеа и интересна информация.
– Когато страницата се разрасна потърсихте ли хора, които да помагат?
– Да и тогава се доверих на няколко човека, които ми помагаха. С времето вижданията ни за концепцията на страницата се разминаха и сега отново съм само аз.
– Какво означа за вас ЦСКА?
– Нещо повече от отбор! Аз без този клуб не мога да живея, след всеки мач чакам с нетърпение следващия и броя дните.
– Разкажи ни някой интересен момент свързан с вас и ЦСКА.
– Няколко дни преди реванша с Берое на стадион „Българска Армия” се редяхме за билети и точно пред нас свършиха пропуските за сектор “Г”. С моите приятели си взехме за сектор “В”. В деня на мача, когато влязохме на стадиона, веднага прескочихме оградата, за да отидем там където ние мястото. Запознахме с фенове на Партизан, които бяха дошли да ни подкрепят. Бяхме едно голямото армейско семейство, а когато нашите момчета вкарваха стадиона кънтеше. Беше незабравимо!
 
АКО СИ ИСТИНСКИ АРМЕЕЦ, НЯМА КАК ДА ПОДМИНЕШ ТАЗИ СТРАНИЦА:

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *