От ЦСКА проговориха за Каранга! Шеф на „червените“ обяви..

7DNI CSKA15.01.201845571
Лудогорец - ЦСКА, Фернандо Каранга

„Истината за Каранга е следната – той има договорни отношения с нашия клуб. Той е състезател на ЦСКА и в момента единственото нещо, което е възможно, е той да се върне и да продължи подготовката си с клуба.

В противен случай ще бъде наказан“, каза спортният директор на ЦСКА Пламен Марков.

„Естествено, ако има оферта или оферти, свързани с бъдещето на Фернандо Каранга, този въпрос може да се обсъди. Ако финансовите условия удовлетворяват клуба, може да се стигне до трансфер.

Но само и единствено със съгласието на ЦСКА. Всички тези слухове за наши играчи са с мисъл за дестабилизация на клуба“, каза още за livsport.bg Пламен Марков.

коментар

  • Bonka Tsokova

    15.01.2018 at 18:23

    Това „в противен случай“ означава ли, че като се върне в България, няма да бъде наказан? Ако клубът не му е разрешил да се върне, когато прецени, Каранга трябва да изтърпи тежко наказание – глоба и то в голям размер. В противен случай, следващият път очаквайте изненада – чужденците ще си дойдат, когато се „наиграят“. Не смятам, че Гр.Ганчев – човек на дисциплината в спорта, ще си позволи волността да разрешава такова безобразие, пък бил той и Каранга. Иначе, всичко останало ще е като в разграден двор, какъвто ЦСКА беше доскоро.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *