Известен фен на ЦСКА отсече: Фернандо все още се учи да носи царската корона

7DNI CSKA20.01.20186130
ЦСКА - Витоша Бистрица, Фернандо Каранга

Един от най-за-палените ВИП фенове на ЦСКA – Здравко Желязков от дует „Ритон“, винаги има колоритно мнение за случващото се на „Армията“.

Певецът смята, че драмите около голмайстора на „червените“ Фернандо Каранга и прибирането му в България са ловък PR трик на ръководството.

„Първо не мога да разбера каква е драмата, че си е пуснал снимка в бразилска дискотека? Та той е младо момче и е нормално да се забавлява. А относно закъснението му си мисля, че това е ловък рекламен трик на ръководството с цел да вдигне цената на футболиста. С представянето си в ЦСКА Каранга става много апетитен, а и оферти, доколкото знам, не липсват. Сега Фернандо все още се учи да носи царската корона. Защото да си най-добър в ЦСКА е отговорност. Тепърва ще видим дали ще успее“, каза Здравко пред „Меридиан Мач“. Според него селекцията на Стамен Белчев ще може да се бори за титлата в Първа лига дори без бразилеца.

„Няма незаменими хора. В момента сме в изгодна позиция да станем шампиони. Каранга е много добър, но вече защитниците му научиха номерата. Няма я тази бързина на поемане на топка и изненадите, които правеше в нападение. Въпреки това ще се радвам да остане. Все пак кой би се лишил от услугите на футболист, който вкарва почти във всеки мач“, завърши Здравко.

Ние от екипа на 7DniCSKA.bg използваме момента да честитим рождения ден на Здравко, който днес празнува своя 65-и рожден ден.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *