Неприятни новини от Лозана! КАС отлага делата на ЦСКА срещу УЕФА

7DNI CSKA22.01.201826791
Емблема,

Арбитражният съд за спорта в Лозана търси нови дати за делата на ЦСКА срещу УЕФА за недопускането на отбора в евротурнирите през лятото,пише “24 часа”.

Те трябваше да бъдат във вторник и сряда. Причините са технически, като част от проблема е в многото изслушвания на руски спортисти, които трябва да приключат до края на месеца.

Проверка на 7DniFutbol.bg показва, че изслушванията на 42-ма руски атлети вече са насрочени за датите от 22 до 27-28 февруари, като първата група е започнала да излага доводите си от сутринта. До 15 февруари пък има насрочени още изслушвания по други казуси, което може да прати делата на ЦСКА, както за края на следващия месец, така и за март.

коментар

  • Bonka Tsokova

    23.01.2018 at 11:29

    Смешно е КАС да изтъква като причина многото разпити на руснаците във връзка с допинг контрола, тъй като във всеки съд, бил то и КАС, има съдебни състави, като всеки от тях разглежда различни по вид дела. Тоест, би трябвало да има състав, който да разглежда само дела, свързани с допинг, друг състав пък да разглежда спорове като този на ЦСКА. Според мен, отлагането на заседанието е под влиянието на някой или някои, които нямат интерес да се разреши проблема на клуба навреме, а може би по този начин Перуката ще натисне ЦСКА да обяви, че ще гласува за него на конгреса.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *