Станислав Манолев призна: Каранга се извини на целия отбор, отсъствието му не ни е повлияло

7 Dni CSKA24.01.20188000
Лудогорец - ЦСКА, Станислав Манолев, Фернандо Каранга

Крилото на ЦСКА Станислав Манолев бе един от играчите, които говориха преди заминаването за Испания вчера сутринта.

Най-възрастният в отбора (32 г.) коментира съперниците на втория лагер, както и закъснението на Фернандо Каранга.

„Още сме сънени, но заминаваме в позитивно настроение. Времето в Испания ще е хубаво, контролите са със силни съперници, а терените са добри. Какво повече можем да искаме. Ще срещнем интересни отбори. Не съм запознат с китайците, но другите два съперника ги познавам отлично, особено Спартак“, каза Манолев.

„В Сандански се подготвихме добре физически, а сега трябва да изчистим някои тактически елементи. Почти същият отбор сме си, даже мисля, че надградихме, взехме 3-4 нови. Всеки отбор, който иска да има резултати и постоянство, трябва да е заедно дълго време. Да си познават кътните зъби, както се казва. При нас го има това, през есента се получиха добри резултати, но винаги може и повече. Сега очаквам да сме още по-силни. За новите си личи, че са добри играчи и се надявам бързо да се аклиматизират“, добави Манолев.

„Отсъствието на Каранга не е повлияло негативно на отбора. Имаше много спекулации, но реално всичко беше нормално. Момчето си имаше някакви проблеми в Бразилия, разреши ги и се върна. Той се извини пред целия отбор. По принцип, когато някой закъснява повече, това дразни останалите. Но в случая не е имало проблеми, на всеки може да се случи. Плюс това той си е понесъл наказанието. Надявам се да играем в Европа, иначе ще се получи неловко“, коментира още Манолев.

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *