Каранга направи шоу в свой стил при заминаването за Испания

7 Dni CSKA24.01.20184000
Фернандо Каранга

ЦСКА замина в доста добро настроение за Испания.

Отборът пристигна на летището вчера в 4:40, но въпреки много ранния час играчите не спираха да се шегуват помежду си. Най-весел по традиция бе голмайсторът Фернандо Каранга. Бразилецът пристигна на аерогарата с… лаптоп в ръце, като опитваше да намери решение за технически проблем, свързан със смартфона му.

Каранга направи шоу по време на проверката на багажа. Тогава той взе микрофона на колегите от БНТ и започна да задава въпроси на Бланко, който беше на рецепцията. Колумбиецът видимо се смути в първия момент, но после влезе в роля и започна да отговаря на Каранга. Голмайсторът опита да направи импровизирано интервю и с Тиаго, но португалецът се измъкна „технично“ от въпросите.

Малко преди да замине за Испания пък, Каранга публикува любопитна снимка в Instagram, на която се вижда как е седнал на покрива на джип. Кадърът е придружен и с мотивиращо слово: „Винаги трябва да вярваш в себе си. Небето е лимитът, а ти си непобедим. Лошото време отминава, то е само фаза, а страданието ти дава повече кураж“, написа Каранга.

Първи на летището вчера – още в 4:00, пристигнаха домакинът бай Добри и масажистите, които му помагаха с товаренето на багажа – ЦСКА замина с цели 15 сандъка за Испания. Огромният товар събираше погледите на пътниците. С отбора замина и големият страж Георги Велинов. Както е известно, той помага с тренировките на вратарите и държи постоянна връзка с тях. От директорите за Испания отпътува единствено Трифон Попов. Той ще подписва договорите на новите попълнения, които се очакват на лагера. Почти сигурно ЦСКА ще вземе защитник, а има шансове да дойде и трети централен нападател. Армейците ще останат в Испания до 3 февруари.

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *