Ново попълнение отсече: Искам да вкарам на Левски и да помогна на ЦСКА да спечели дербито

7 Dni CSKA24.01.201812740
ЦСКА - Вихрен, контрола, Жан Карлос Бланко

Новият централен нападател на ЦСКА Жан Карлос Бланко (25 г.) направи сравнение между футбола в България и Колумбия и разказа как протича адаптацията му.

„Много добре се чувствам, бях приет отлично от отбора. Радвам се, че преминах от Колумбия в България. В Европа като цяло се набляга повече на физиката, докато в Южна Америка се разчита повече на техниката и тактиката и тренировките бяха с такава насоченост. Интересно е да видя по-различен начин на работа“, заяви Бланко на летището.
ю

„Треньорите и съотборниците постоянно ми помагат в адаптацията. ЦСКА е голям отбор, получавам отлична възможност да направя име в България. Ще направя всичко по силите си, за да помогна да победим Левски. Искам да вкарам гол в дербито, а задължително трябва да станем и шампиони. Двубоите с Левски и Лудогорец ще са много интересни и ги чакаме с нетърпение“, добави колумбиецът.

„Най-близък съм с испано и португалоговорящите. Най-добре се разбираме с Тиаго, Лое и Каранга. Те са чудесни хора и големи футболисти“, каза още Бланко.

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *