Гибелен гняв иде от ЦСКА: Вижте как се изгаври Спас Русев с Христо Стоичков и Трифон Иванов!

7 Dni CSKA25.01.201881270
христо стоичков 2

Получихме много обаждания защо в анкетата за Футболист №1 на 70-летието на ЦСКА може да се гласува единствено в МТел. Първо това е спонсорът на ЦСКА и второ, което е по-важно – другият мобилен оператор отказа да подкрепи инициативата. Става дума за компания, която е в ръцете на собственика на Левски Спас Русев.

От там зачеркнаха Христо Стоичков, Трифон Иванов и останалите легенди на ЦСКА, сякаш сред абонатите им няма стотици хиляди „армейци“! Писмото ни за партньорство така и не бе последвано от отговор!

Е, сега е момента червените ултраси да натрият носа на пернишкия началник на „Герена“. И да покажат на МТел колко е велико да те има на гърдите на най-големия отбор. Защото тогава цяла България е зад теб.

Както се случи вчера. Няма и десетина часа след старта на инициативата „Да съберем 88 888 гласа за Христо Стоичков за „Гинес“, над 150 души веднага я подкрепиха. Идеята на феновете, които ни предложиха тази инициатива е като победител в анкетата за Футболист №1 на 70-летието на ЦСКА Ицо да влезе и в книгата на рекордите „Гинес“ като футболистът получил най-голям вот!

Можете да подкрепите Христо Стоичков за “Гинес” като гласувате с текст 67 на номер 194870 (Само за абонати на МТел)!

50 от гласувалите ще спечелят уникални подаръци от бенефиса на Камата!

ДА ВКАРАМЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ В КНИГАТА НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ!

Ето и всички легенди на ЦСКА като Трифон Иванов, за които можете да гласувате в анкетата за Футболист №1 на 70-летието:

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *