Капитанът на ЦСКА разкри докъде е стигнало лечението на контузията му

7DNI CSKA27.01.20184410
Черно море - ЦСКА, Божидар Чорбаджийски, Кирил Динчев

Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски коментира престижното равенство 0:0 с украинския Динамо Киев в контролната среща, играла се в Марбея.

„Един нормален приятелски мач. Не бих казал, че се представихме впечатляващо. Не успяхме да вкараме гол. Личи си, че сме в подготвителен период. Изморени сме, което си пролича на моменти. Равностоен мач. По едно добро полувреме за тях и за нас”, коментира Чорбаджийски.

„Още съм далеч от това, което искам да бъда. Лека-полека ще изчистваме нещата. Имам доста върху какво да работя и съм готов да надграждам във всеки един момент”, допълни той.

„Има двама или трима съперника, които са агресивни срещу нас в България. В България повечето отбори се затварят срещу нас. Не сме напълно подготовени за тази преса, която осъществиха върху нас днес. Готови сме да работим и да напредваме, за да се представим добре в българското първенство”, заяви още бранителят.

„Първият лагер бе по-скоро кондиционен. Сега наблягаме върху техническите показатели. Това са приятелски мачове и в такива мачове трябва да се изпробват различни неща. Колкото и банално да звучи, в един отбор е най-хубавото нещо да има конкуренция. Искам само да бъда здрав. От там нататък нищо не ме притеснява”, каза Чорбаджийски.

„Имах болки в гърба. На моменти още ги усещам. Надявам се да укрепна там. Работим целенасочено за този проблем с целия треньорски щаб”, призна футболистът на „червените”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *