Само в 7DniCSKA.bg

СКАНДАЛ! Прокуратурата хвърли разследващи полицаи срещу 7DniCSKA.bg! Причината е Лудогорец – ЦСКА

7 Dni CSKA20.02.201859110
Лудогорец - ЦСКА, Станислав Манолев, Фернандо Каранга

В държавата, в която половината футболни съдии трябва да са разследвани, а другата половина – в затвора, на мушката на Прокуратурата се оказа…7DniCSKA.bg!

Днес собственикът на най-червения сайт бе привикан в СДВР да дава обяснение по преписка, образувана по нареждане на Прокуратурата. Тя е въз основа на писмо от БФС и шефа на съдийската комисия Петърчо Петров.

Причината – в сайта ни е публикувано мнение на фен на ЦСКА след гостуването в Разград, в което се казва, че реферите, извършващи геноцид спрямо червения клуб трябва да имат едно на ум защото макар и мишки, се разхождат по улиците и там никой не знае какво може да им се случи.

По-късно въпросният фен е пратил “препоръките” си и на мейла на реферската комисия. От там са алармирали Прокуратурата, като според Петърчо Петров написаното в 7DniCSKA.bg и полученото на пощата на реферите травмира родните чернодрешковци и влияе на психиката им.

За нас подобен подход на прокуратурата е недопустим! Ако нещо искат да разследват хората на Цацаров, то ето им някои насоки:

ВЯРНО ЛИ Е, че шефът на съдиите Петърчо Петров и фамилията му имат букмейкърски пункт! И не е ли тежък конфликт на интереси да приемаш залози за например мача Дунав – Лудогорец, когато имаш силата да пратиш съдии да определят как да завърши той!?

ВЯРНО ЛИ Е, че международният съдия Веселин Добриянов Мишев е имал финансови взаимоотношения съссобственици на букмейкърски къщи и не е ли това тежък конфликт на интереси. Знае ли Съдийската комисия къде сега работи въпросният рефер и от кого получава заплата!?

ВЯРНО ЛИ Е, че на част от обслужващите мачовете на наш роден гранд съдии са раздадени карти за безплатно пазаруване във верига търговски комплекси за бяла и черна техника и кой след това покрива масрафа!?

ВЯРНО ЛИ Е, че няма разумно обяснение от Прокуратурата защо Антон Генов, единствения български съдия ОФИЦИАЛНО споменат в книгата на най-големия световен бос на черното тото, при това за уреден мач, не е бил дори разпитван!?

ВЯРНО ЛИ Е, че заплатата на ментора на съдиите се плаща неофициално от наш олигарх и ако е така, това не е ли грубо нарушаване на закона и укриване на големи доходи!?

ВЯРНО ЛИ Е, че шеф на съдиите е имал среща в таверна край Солун с издирвания от Интерпол тартор на черното тото Костадин Хаджииванов!?

СЛЕД КАТО ПОЛУЧИМ ОТГОВОРИТЕ, СМЕ ГОТОВИ С НОВА ПОРЦИЯ ВЪПРОСИ. ОЩЕ ПО-ИНТЕРЕСНИ!

ПП: Благодарим на разследващите от СДВР за коректното отношение.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *