Дунав отпусна 1 300 билета на ЦСКА! Няма да бъдат допускани фенове, които носят..

7DNI CSKA01.03.201817590
ЦСКА - Дунав, фенове, Сектор Г

Билетите за двубоя между ЦСКА и Дунав вече за в продажба. Срещата от XXIII кръг на Първа лига е в понеделник (5 март) от 15:00 часа на Градския стадион в Русе.

Цената на билетите за феновете на ЦСКА е 10 лева и първоначално домакините отпускат 1300 пропуска за армейците, но при по-голям интерес на стадиона ще бъдат допуснати всички желаещи червени привърженици.

Билетите могат да бъдат закупени от фен магазина на “Армията”, съобщават от официалния сайт на “червените”.

В Русе те могат да бъдат намерени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд” 3 /в сградата на „Здравко Чампоев” до Градските хали/. Това важи и за 3 от офисите на „Нетуоркс България” в Русе – в квартал „Възраждане” на улица „Плиска” 78 вход „Д” на блок „Мадара”; в МОЛ Русе на бул. „Липник” 121 Д; в квартал „Дружба” на ул. „Васил Левски” 4 /сградата на Солидарност до ASB/.

От Дунав съобщават, че деца до 12 годишна възраст може да наблюдават мача безплатно.

Касите на стадиона започват продажбата на билети в 13:00 часа в деня на двубоя, а вратите ще отварят в 14:00 часа. Пропуски за мача ще бъдат продавани до 60 минути от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 минути от старта на мача.

Желаем да напомним, че хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, поради съображения за сигурност.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *