Помните ли това престъпление на Чинков на „Армията“?! Ето защо феновете на ЦСКА побесняха след днешната изцепка на рефера

7 Dni CSKA03.03.201827190
ЦСКА - Ботев Пловдив, Волен Чинков, съдия

Реферът Волен Чинков отново си навлече гнева на червена България със скандално отсъдената дузпа днес в Разград. Съдията посочи бялата точка в 93-ата минута на мача между Лудогорец и Септември, а отсъждането му предизвика безброй коментари на специалисти. И всички те бяха категорични – дузпа няма!

Феновете на ЦСКА също побесняха след съдийската аванта, тъй като Лудогорец бе само на 10-15 секунди от домакинска издънка, която можеше да се окаже решаваща в битката за титлата. А частичният неуспех на разградчани щеше да компенсира грешната стъпка на ЦСКА срещу Черно море.

Това обаче не е първият път, в който Чинков си навлича гнева на червените ултраси.

Всички привърженици на ЦСКА помнят датата 18 ноември 2017 г. Тогава техният любим отбор завърши наравно 1:1 у дома срещу Ботев (Пловдив). А рефер на мача отново бе Волен Чинков. Съдията отсъди несъществуваща дузпа в полза на канарчетата, която бе превърната в гол от Неделев.

Засрамен от грешката на своя подчинен, няколко дни по-късно се наложи шефът на съдиите Петър Петров да се извинява на ЦСКА! Но файда от извинението нямаше. Няма да има и сега, ако някой се извини на Септември. А и на ЦСКА! Защото отсъжданията на Волен Чинков са коствали 4 точки на тима от „Армията“!