Спортал, ваш’та мама също! Свирка №1 в историята е факт за радост на Кирил Домусчиев! А какво направи Блиц…

7 Dni CSKA04.03.201828850
9

Хора, които дори навръх националния празник са безгръбначни, те си остават вечно склонни за робство. Я за турско, я за такова на хората, в която сграда без пари си помещават редакцийката. Като рогоносецът Стилия Шишков.

Той и неговите хора от Спортал направиха днес свирка №1 в историята на медийното обслужване. По-дълбока е само онази, при която „Стандарт“ на Юлий Москов не хвана новината, че собственикът на вестника Майкъл Чорни е екстрадиран от България като нейн враг.

„Така се стигна до заключителните секунди на даденото от рефера 3-минутно продължение, когато Лудогорец получи право да изпълни дузпа, която резервата Кешерю превърна в гол за крайното и доста измъчено 1:0 в полза на орлите“.

Ето това е описанието в личния фейсбук на Киро Гела на безумната дузпа, от която делиорманци стигнаха до може би шампионска победа.

Не по-долу остана и друг, радващ се на „амфети“ сайт – „Блиц“. В агенцията, в която хвалят редовно Домуса и Шиши някой се обърка да напише, че Лудогорец се спасил с дузпа. Набиха му канчетата и 20 минути по-късно вече беше друго – Лудогорец победи с КАТЕГОРИЧНА дузпа!

Хора, поне на 3-и март бъдете изправени!