От днес ЦСКА вече ОФИЦИАЛНО е отбора на България! И повече няма право на „Пирин“ и „Ботев“

7 Dni CSKA04.03.201851330
Сектор Г, фенове, шествие, ЦСКА - Лудогорец, Домусчиев кукла

От днес официално ЦСКА е отбора, на който цяла България чака да се сложи точка на башибозушкия делиормански режим!

И последните сантименти към фирменото образование на Киро Джапанката рухнаха в хората, които се радваха на похода в Европа на 11-те малки небългарчета. Срещу Септември всичко стана ясно: Лудогорец е най-гадното нещо днес във футбола ни, най-лошото, най-смъртоносното. Не бъде ли сложена точка на това, край с тази игра!

Ето защо ЦСКА повече няма право на издънки като тези с Пирин и Ботев. Срещу „армейците“ има истинска армия от сватби, чинковци, перуки, мотопфоета и каквито още гадове можете да си представите. Разберете, дойдоха и до нас междузвездните войни. ЦСКА е доброто, Лудогорец е най-злото, което можете да си представите. Много по-зло от подуенци, които днес го играят ляв солташак на домусите.

Ако ЦСКА не доведе този сезон докрай войната с домусчиевщината, ако на 5-и май не посрещне фирменото образование на Октопода на „Васил Левски“ в директна битка за титлата, ще бъде жалко. Днес „червените“ са в ролята на Бенковски, който виждайки горящите български села зад потушеното Априлското въстание възкликва: Аз отворих люта рана в сърцето на тиранина! Сега Русия нека заповяда!

Само, че тази роля може да бъде доразвита!

Април идва и ЦСКА трябва да вдигне своето голямо въстание. Никой друг в нашия футбол не може да го направи. Защото никой друг не е като ЦСКА. През 3, през 4, през 5 дни ще има мач, ще има битка. И „армейците“ повече не могат да губят битки, защото друг начин на спечелване на войната с Лудогорец няма. Което е и голямото предизвикателство към Червената България. От днес нататък навсякъде – в провинцията или на Армията, празно място не трябва да има.

ЦСКА днес е отбора на надеждите на народа и затова всички трябва да се на стадиона!

ЗА ДА СЛОЖИМ КРАЙ НА ДОМУСЧИЕВЩИНАТА!