Ново попълнение на ЦСКА разкри: Г-н Ганчев е причината да подпиша с клуба! Вярвам, че можем да станем шампиони (Видео)

7 Dni CSKA04.03.201819670
ЦСКА - Черно море, Едвин Джеси

Новото попълнение на ЦСКА Едвин не скри, че за него е огромна чест да носи фланелката с номер 8, която в миналото бе на гърба на легендата на тима Христо Стоичков.

Крилото даде специално интервю за предаването „Преди кръга“ на DIEMA SPORT, където засегна и всички по-интересни теми около себе си.

„Сами видяхте, че мачът с Черно море бе тежък. Те бяха подпирани в защита и ни затрудниха. Ако бяхме вкарали при някои от възможностите ни, двубоят щеше да е лесен. Бих искал да започна с победа, но все пак изиграх първи минути“, започна 26-годишният ганаец, който направи дебюта си при ремито с Черно море на „Българска армия“.

„Президентът на ЦСКА се свърза с агента ми, всичко се случи бързо и сделката бе финализирана, все още не мога да направя съпоставка с шампионатите на Холандия и Норвегия. Вече обаче усещам колко голям е отборът. ЦСКА е топ тим, каза крилото.

„Познавам Роналд Алберт от дете. Бяхме в Аз Алкмар. Той ми разказа страхотни неща, за миналото на ЦСКА в Европа, знам, че е най-големият тим в България, със страхотни фенове. Прекарахме страхотни години в Аз с Роналд“.

„Естествено знам кой е бил с номер 8 в ЦСКА. Гледал съм играта на Стоичков, за мен е чест, че нося тази фланелка“, добави атакуващият играч.

„Разбира се, вярвам, че можем да станем шампиони. Топ отбор сме. Сега трябва да забравим срещата с Черно море и да продължим напред. Личните ми амбиции с а свързани с отбора, да помогнем на ЦСКА да вземем повече трофеи и да станем шампиони“.

„Луда работа, харесват ми феновете, атмосферата е фанатична. Много ми харесват“, заяви за финал Джеси.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *