Появиха се подробности около изпочупената зала на “Червено знаме”

7DNI CSKA13.03.20183130
1

Както по-рано през деня ви съобщихме неизвестни вандали са потрошили прозорците на спортната зала по гимнастика в комплекс “Червено знаме”.

На официалния сайт на ЦСКА се появиха подробности за случилото се.

“Изпочупени са всички прозорци от едната страна на залата. Вътре открихме камъните и тухлите, които са хвърляли, за да ги счупят. Лошото е, че дунапреновият трап е пълен със стъкла и е неизползваем. В залата тренираме ние, както и друг клуб по акробатика – Акро Тамп. След две позвънявания на телефон 112 в рамките на 3 часа в крайна сметка дойдоха служители на полицията и направиха оглед, след който ни заявиха, че дори и да намерят виновните – няма какво да направят. Оглед направиха и от новото дружество “Средец”. Те ни казаха, че все още нямат бюджет, за да ни помогнат за ремонта, но ще приспаднат от наема на залата средствата, които ще вложим в ремонта. Скоро събирахме пари от родителите на децата и оборудвахме залата с климатици, за да тренираме на топло. Сега обаче останахме без прозорци. Изключително разочаровани и натъжени сме от случилото се”, разказа треньорът в ЦСКА Даниела Велчева.

От клуба призовават за финансова помощ, за да могат да закупят нов дунапренов трап, на който да тренират надеждите на българската акробатика.

Желаещите за помогнат на децата на ЦСКА могат да се свържат с Даниела Велчева на телефон 0895 750 008.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *