Само в 7DniCSKA.bg! Нападател на ЦСКА претърпя операция в столична болница (Снимка)

7DNI CSKA17.03.201836180
ЦСКА, Тренировка

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Последните месеци определено са едни от най-тежките в живота на един от най-обещаващите нападатели в Академията на ЦСКА – Митко Митков.

Още в началото на първенството в Елитната група до 19 години той е получил контузия. В началото обаче талантът не обърнал внимание на травмата и продължил да играе, игнорирайки болката.

За нещастие обаче травмата на Митков се е усложнила и се е наложило да претърпи операция в “Пирогов”. В десния му крак са били поставени 2 болта, които са му попречили да проведе пълноценна подготовка през зимата. Затова той е взел решение да се подложи на нова хирургическа интервенция, за да бъдат премахнати. Операцията е на Митко Митков е била извършена вчера в болница “Света Анна”.

Сега на таканта му предстои възстановяване, което ще му позволи след месец да започне леки тренировки.

Специално за 7DniCSKA.bg Митко каза няколко думи.

“Изключително съм мотивиран да подновя тренировки и отново да чакам своя шанс, а когато той настъпи да го грабна с две ръце”, сподели атакуващия футболист.

Той коментира и предстоящото Вечно дерби в неделя.

“Очаквам да се получи хубав мач и ЦСКА да излезе краен победител!”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *