Ръководството на ЦСКА започна ремонти на “Армията”! “Червените” сменят..

7DNI CSKA17.03.201824610
българска армия

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

ЦСКА прави дребни ремонтни дейности по „Армията“.

Клубът е решил да подмени турникетите, през които се влиза на стадиона, пише „Тема спорт“.

За целта работници вчера премахваха старата система за вход, а в следващите дни ще изградят нова. Турникетите на „Армията“ бяха въведени преди 5 години, но сега е преценено, че се нуждаят от подмяна.

Собствениците на ЦСКА са планирали цялостна реконструкция на стадиона. От преобразяване се нуждаят не само трибуните, но и вътрешността на съоръжението. Лявото административно крило се намира в тежко състояние, като влагата във вътрешността на стадиона е доста сериозна. Отделно и прожекторите на „Армията“ се нуждаят от подмяна, като в мачовете на тима прави впечатление, че те светят слабо.

ЦСКА обаче няма да стартира планираните мащабни ремонти по съоръжението, преди да бъде приет новият закон за спорта. Той ще позволи на клуба да удължи договора си за „Армията“ и Панчарево от 10 на 30 години. Най-вероятно дейностите по стадиона в Борисовата градина ще стартират след края на сезона.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *