19 часа до дербито на България: Белчев изуми: От групата ще отпаднат хора, които някой не е очаквал

7DNI CSKA17.03.201816710
ЦСКА - Левски, Стамен Белчев

Наставникът на ЦСКА – Стамен Белчев даде традиционната си пресконференция преди утрешното дерби на “червените” с Левски.

Специалистът заяви, че ще има големи изненади в състава му, които никой не е очаквал. Както е известно, по-рано днес Белчев обяви група от 21 футболисти, а малко преди двубоя със “сините” от нея ще отпаднат трима състезатели.

“В групата ще са тези, които са най-подготвени и тези, които са най-дисциплинирани. Те ще са в групата за мача. Ще отпаднат хора, които някой не е очаквал, но това е за момента”, загатна за намеренията си треньорът на ЦСКА.

Относно двубоя със сините, Белчев коментира: “Настроението е добро, очакваме с нетърпение мача с Левски, който се явява дерби. Очакванията са ми да бъдем дисциплиниран отбор и да победим. Ако всичко това е наред, след края на мача ще празнуваме. Когато има мач между Левски и ЦСКА, няма значение временното класиране и разликата в точките. Очакваме добра игра и да зарадваме феновете, които ще ни подкрепят”.

“Очаквам дисциплинирана и агресивна игра от Левски. Надявам се и ние да играем агресивно, с трайно владение на топката, търпеливо. Да търсим слабите места и оттам да си реализираме положенията. Трябва да бъдем и агресивни, и търпеливи. Не трябва да ни водят емоциите. Трябва да ги оставим на заден план. Малките детайли ще решат мача”, обяви наставникът на ЦСКА.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *