12 часа преди дербито на България: Ето ги изненадите на Стамен Белчев за мача с “подуенци”, едната може да ви се струва шокираща

7 Dni CSKA18.03.201839150
Пирин Благоевград - ЦСКА, Жан Карлос Бланко, Александър Георгиев, Станислав Манолев

Година и половина по-късно, 20-годишният Александър Георгиев е на път отново да излезе като титуляр в дербито срещу Левски! Това е една от трите изненади, които СТамен Белчев готви за “геренци”.

Сашо се представи блестящо срещу Пирин,като вкара гол в 87-ата минута и асистира на Каранга за победното попадение в 94-ата. За Александър Георгиев това би бил втори старт във вечното дерби след този през октомври 2016 г. (1:1), когато замени на пожар в последния момент лявото крило Арсенио.

Енрике пък ще започне отново като крило заради по-големия му опит у нас от Джеси, другата промяна, която Стамен Белчев готви е оставянето на Александър Барт в центъра на защитата. До последно обаче е възможна промяна в сърцето на ариергарда с връщането сред 11-те на Чорбаджийски, но това е малко вероятно с оглед липсата на игрова практика на юношата на червените.

В халфовата линия днес е почти сигурно, че Тиаго ще бъде върнат на коронната си позиция и ще действа зад Каранга, а Малинов и Лое ще са вътрешни полузащитници.