Ако ЦСКА стане шампион, ще е световната сензация на годината! Само вижте какво хвърля Домуса срещу “армейците”

7 Dni CSKA18.03.201841180
ЦСКА - Левски, Фернандо Каранга, Кирил Десподов, Едвин Джеси

ЦСКА финишира редовния сезон на три точки зад Лудогорец. Разлика, която в нормалните среди предвещава неизвестност. У нас на практика гарантира титлата, след като станаха ясни зависимостите в първата шестица.

Отборите, които ще решат титлата са Лудогорец, ЦСКА, Левски, Берое, Ботев и  Верея. Да видим кои са те:

Лудогорец – фирмен проект на самозабравилия се олигарх Кирил Домусчиев.

Левски – управляван от Спас Русев, сложен там от враг №1 на Гриша Ганчев – Делян Пеевски. Освен всичко друго Русев е спонсор на Домусчиев.

Берое – мините, които издържат заралии, са зависими от Делян Пеевски, заради многомилионните си задължения към държавата. Ако внесе Шиши закон, край със спонсорството на заралии. Да не забравяме, че Пеевски и Домусчиев са бизнес-партньори.

Ботев – босът на клуба от “Инса ойл” бе разкрит от опозиционни медии като човек на Пеевски при купуването на Общинска банка…

Верея – през лятото клубът щеше да си продава лиценза за “А” група на отрепките от домусчиевото 1948, но на двете страни не достигна технологично време да реализиран проекта си.

Т.е. ЦСКА излиза в битка за титлата, в която ще води 10 кървави битки, докато водещият с три точки Лудогорец го чакат две истински срещи с “червените”, останалото са спаринги с търговски партньори. В тази ситуация ще е световна сензация ЦСКА да стигне до върха!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *