Докога ще чакате тоя Божидар Чорбаджийски!? Хайде вече махайте го от “Армията”, няма място в ЦСКА

7 Dni CSKA18.03.201893941
ЦСКА - Левски, Божидар Чорбаджийски

Помните ли, че точно това искаха феновете на ЦСКА след мачовете на “червените” с Ботев и Дунав. Е, днес капитанът на ЦСКА отговори на всички, при това по най-тихия начин.

Божидар Чорбаджийски изигра перфектното дерби. Обра всяка висока топка, подсигури всеки закъсал съотборник. Онзи от Манчестър Юнайтед така и не разбра къде се намира. Отигра в локвите топки по начин, който е невъзможен за негови колеги дори на идеален терен. Остави се да го блъскат и ритат без топка, но издържа мача.

На Божката му трябваше всичко онова, което му се изсипа на главата след двете злополучни срещи. Направи наистина глупости, които щяха да костват може би титлата още днес. Но и шумът около тези грешки явно е бил най-добрия начин Чорбаджийски да се погледне отстрани. И да види, че така повече в ЦСКА не може.

Малцина очакваха той да започне дербито. Стамен Белчев обаче му повярва. Даде му кредит, който оттук нататък Чорбаджийски няма право да опуква. Най-малкото заради всичко, което направи срещу Левски.

А нали за величието на защитниците на ЦСКА се съди и по това колко пъти са опазили суха вратата във вечното дерби. Е, на сметката на Божидар вече са три такива мрежи. А е още само в началото.

 

коментар

  • Bonka Tsokova

    19.03.2018 at 11:28

    Това означава, че критиката е била градивна. Добре е, че момчето, освен че е прочело, е разсъждавало върху това, за което е бил критикуван. Браво на Чорбаджийски!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *