Шеф на ЦСКА унищожи “специалистите” от Левски и зададе куп неудобни въпроси на Лудогорец

7DNI CSKA19.03.201829630
ЦСКА - Левски, Енрике Рафаел

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев изкача да се успокоят страстите след вчерашния мач и написа своя коментар тази сутрин.

В него той засегна доста теми, като зададе няколко въпроса към най-големия съперник за титлата в “Първа лига” през този сезон – Лудогорец.

Ето цялото съобщение на Георгиев:

“Здравейте приятели! Честита победа на всички Армейци! Сега, когато страстите се поуспокоиха, искам и аз да кажа няколко думи… Сега разбраха ли всички, че срещу нас се води война? Как иначе да си обясним безумния час, в който се игра този мач? Как да си обясним, че при далеч по-поносими условия, мач от същия шампионат беше отложен само няколко дни по-рано? Дали защото идеята беше да се обезличи сблъсъка, или да не може по-добрият отбор, отборът стараещ се да играе футбол да има предимство? Цяла седмица ни атакуваха знайни и незнайни “специалисти”, имаше и “приятелски огън”, но това само сплоти редиците!!!Вчера след мача един приятел левскар ми написа: “Най-много ме натъжи, че за пореден мач чорбата бяха едно цяло с публиката си. Супер и фокусирани до последно.” Това казва всичко… Искам да взема отношение и по поредното неадекватно отношение от страна на самопровъзгласилия се като династия господин от Делиормана! Имам няколко прости въпроса: 1. Когато говорите за “маркетингов трик”, бихте ли разяснили и на нас как точно вашият клуб взе участие в ЕКТ сезон 2012/2013? 2. Ново течение в маркетинга ли е Ася? 3. Маркетинг ли е да копираш емблемата на чужд клуб? Винаги буди насмешка, когато някой като вас, претендиращ за интелигентен човек, започва да се държи като обикновен фен, опитвайки се да се хареса на масата. Вместо да ни броите титлите, помислете върху въпроса защо ЦСКА е олицетворение на любов и страст и защо вашия клуб е наричан “проект”. По отношение на Стойчо Стоилов – там горещо ви препоръчвам, когато той говори за футбол, вадете тефтерчето и записвайте! Две думи и за вчерашния ни противник. Жалко и обидно за Вас като ръководители на голям клуб, е да държите ниво, отговарящо на четвъртодивизионен клуб! Нима сте горди от начина, по който отразихте дербито в официалния ви сайт? Ако отговорът е да, то е жалко – не за нас.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *