Бомбата на вечерта! Левскарите сами пребили Тиам, обвиняват Каранга за това! Ето и фотодоказателства

7 Dni CSKA19.03.201866060
ЦСКА - Левски, Фернандо Каранга

Днес издържаните от Кирил Домусчиев и Спас Русев медии като Спортал, Гонг и други от стадото предприеха невиждана кампания срещу ЦСКА. И по-точно срещу Фернандо Каранга, който явно кара домусите да пълнят гащите от страх.

Последното творение е, че онзи абориген Тиам е със счупен нос от удар на Фернандо Каранга. Е тук вече левскарите достигнаха говежди висоти в мисленето.

Първо, ако този Тиам беше със счупен нос, нямаше как да доиграе мача, без да кърви през цялото време. Вместо това аборигенът не само остана докрай на терена, но и счупи от ритане точно Каранга.Нещо повече, в края на мача Тиам направи зверски фаул срещу Каранга, при който бразилецът падна с цялата си тежест върху него. Идиотите от “Под Уяне” знаят ли какво щеше да се случи на нос, кото е счупен, ако понесе такъв това!?  За целта прилагаме снимки както на обикновени хора със счупени носове, така и на футболни звезди.

И второ – явно в “Под Уяне” работят хора, които явно са учили по-малко и от Гонзо. Защото, ако бяха изкласили до 8-и клас щяха да знаят, че носът не е над челото. И когато при борба за висока топка те ударят по слепоочието, няма как да ти спукат носа. За което пак прилагаме снимка.

Виж, ако след срещата говедата са се били в обора и някой е счупил носа на Тиам, това е друг въпрос…

 

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *