Покрай 5-и май да не забравим, че в събота идват със съдия “папагалите” на Пеевски! И трябват поне 10 000 на трибуните за ЦСКА!

7 Dni CSKA28.03.201817180
ЦСКА - Ботев Пловдив, Томас Нойберт

Еуфорията около рождения ден на ЦСКА е пълен! Отсега е сигурно, че на 5-и май “червените” ще посрещнат Лудогорец пред 40 000 зрители, нещо невиждано от години за мач от футболния ни елит!

Не бива обаче да забравяме, че подготовката за празника за 5-и май започва от събота. Тогава на “Армията” пристига отборът на Делян Пеевски! Да, не се бъркате, “папагалите” преминаха от Цветан Василев при най-големия му враг! Дадоха си задника на някакъв бизнесмен, който покрай продажбата на Общинска банка се оказа лице назаем на най-големия враг на ЦСКА и Гриша Ганчев!

Което обяснява много неща. Като например защо Домуса хариза две купи на пеевския Ботев! Или защо жълтурите идват от известно време винаги със съдия на “Армията”!

Така ще е и тази събота. Хората на Пеевски ще играят за отбора на Домуса. Няма като “подхуенките” да търсят победата срещу ЦСКА, а ще се мъчат да изстискат две точки от единствения отбор, изправил се срещу статуквото!

Затова в събота на “Армията” трябва да има поне 10 000! Да се изправим като стена срещу футболния модел #КОЙ и да му строшим главата! В София привържениците са в дълг към ЦСКА. Неслучайно “червените” загубиха точки срещу Ботев, Пирин и  Черно море у дома. В тези мачове го нямаше онзи мощен рев, който например надигна ЦСКА в Благоевград!

В събота всички на “Армията”! Великата Отечествена за ЦСКА започва тогава!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *