Само при нас можеш да спечелиш такъв билет и да гледаш ЦСКА – Лудогорец до Паро, Любо Ганев, Данчо Йовчев, Вальо Йорданов и още 350 като тях!

7 Dni CSKA29.03.20182670
билет5

7DniCSKA.bg ви обеща, че ще даде възможност на четирима участници в анкетата ни да гледат безплатно ЦСКА – Лудогорец на 5-и май!

Вчера изтеглихме първия такъв, който бе определен сред участвалите вчера в анкетата за определяне на Футболист и Идеален отбор на 70-летието. Печелившият Траян Михайлов вече се свърза с нас и следващата седмица билетът ще е при него.

И то какъв билет? В блока до тези, в които ще са всички футболни и спортни легенди на ЦСКА като Любо Ганев, Вальо Йорданов, Паро Никодимов, Мануела Малеева, Николина Щерева и още 350 като тях! Ето това е наистина празник – да гледаш ЦСКА – Лудогорец до най-великите имена в историята на любимия ти клуб!

Днес ще обявим още един победител, този път сред вчерашните гласували. Това е участник с телефонен номер 08885331… Очакваме притежателят на този номер да се свърже с нас на официалната ни страница във Фейсбук, за да уточним как да си получи билета.

Днес също един от вас може да получи такъв знаменит билет като награда. В томболата участват само SMS-ите, пуснати за деня.

Как да подкрепиш анкетата, с която да определим най-великия футболист в историята на ЦСКА?

Избери си тук за кого да гласуваш:

След това изпрати избрания номер на любимия играч като текст на SMS на номер 194870 и вече си много близо до наградите!

Ако например искаш да подкрепиш Димитър Якимов, изпрати текст 26 на номер 194870!

САМО ЗА АБОНАТИ НА МТЕЛ! Цена на един СМС – 1,20 с включен ДДС.

ВСИЧКИ НАБРАНИ СРЕДСТВА ЩЕ БЪДАТ ПРЕДОСТАВЕНИ НА ЛЕГЕНДИ НА ЦСКА ИЛИ ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *