Готвят нещо страшно за ЦСКА в сряда срещу подУянци! Всички на стадиона, само публиката може да спре

7 Dni CSKA09.04.201850931
ЦСКА - Левски, Фернандо Каранга

Картите на триото Домусчиев – Русев – Пеевски паднаха. Опитаха се да играят скрит белот, но днес беше последния им ден. Защото всичко лъсна!

До обяд от един краен квартал на столицата можеха да подадат жалба. Още повече, че от такива живеят. В неделя им предстои двубой с Лудогрец, а поне 5 души от делиорманското творение на Домусчиев заслужават наказание. И ако от “Герена” бяха поискали такова за ударилия съдия Мисиджан, за симулиралият Дяков и за псувалите фенове на ЦСКА една дузина гелчета в екип, поне половината щяха да изгорят за неделната среща.

А тя е много важна за загубилите вече 3 мача подред хора на Спас Русев. Не бият ли и делиорманци, сбогом на мястото в тройката. А при отпадане от ЦСКА – и на Европа!

Защо при това положение писателите от “ПодУяне” мълчат. Няма жалби, няма малби. ЗАЩОТО ИМ Е ОБЕЩАНО, ЧЕ СРЕЩУ ПОДКРУПАТА ЗА ЛУДОГОРЕЦ В ПЪРВЕНСТВОТО, ЩЕ ГИ КЛАСИРАТ НА ФИНАЛ ЗА КУПАТА! ЦСКА ще бъде убит за купата, за да не се налага от “Герена” да се хвърлят на големия вивакомски брат. И да го пращат на финал срещу 40 000 армейци на 5-и май.

И съдийските наряди потвърждават заверата! Вечното дерби в сряда ще бъде свирено от Сватбата! От този рефер “червените” ги е клал повече само Волен Чинков този сезон. А той пък – четвърти рефер!

Очевидно се готви жестоко малтретиране на ЦСКА в сряда. И на терена, и покрай него.

А срещу това единственият ход на Червена България е да е на стадиона! Само мощен рев срещу авторите на пъкления план, може да ги стресне.

коментар

  • Цветослав Ангелов

    09.04.2018 at 17:44

    Те плюят добре, плюят хубаво, но ЦСКА ще го има и ще го Бъде. Така както птицата Феникс възкръсва от пепелта и ЦСКА ще живее винаги, защото сърцето е ЧЕРВЕНО. Феновете са невероятни и този път ще го докажат, ще бъдат на стадиона за да притиснат и с мажат синь-делиорманската сан. Само ЦСКА

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *