Някой дава ли си сметка какъв мач чака ЦСКА днес? В отсъствието на Каранга, Десподов и Бланко, таранът е…

7 Dni CSKA14.04.201811960
Цска Левски (46)

А, Верея, къде ще ходя, 3:0 на полувремето. Нещо такова си мислят една огромна част от привържениците на ЦСКА за днешния мач.

И не си дават сметка, че могат за пореден път да се превърнат във виновници за нови загубени на “Армията” точки. Защото когато публиката на ЦСКА приема по този начин домакинските мачове срещу по-слаби отбори, отборът на практика губи най-важния си коз – хората, които могат да го вдигнат в труден момент. Неслучайно срещу Пирин, окъсания Черно море и Ботев преди това ЦСКА загуби точки. Аха да се случи същото и с Етър на тихия стадион.

Затова днес нито един привърженик на ЦСКА не трябва да подценява мача. И да направи всичко възможно да е на стадиона. Защото и отборът никога през сезона не е бил в такава ситуация. Две поредни загуби, които могат да костват двата трофея. Тотален психологически срив.

Наказан е Каранга, на когото се крепи отбора. Контузен е другият стълб – Десподов. И за капак пострада и Бланко. На практика днес единственият истински таран на ЦСКА ще е…Сектор Г! Други няма, остават само халфове и защитници!

Много често такива на пръв поглед елементарни мачове са онова нещо, на което можеш да стъпиш, за да се надигнеш. За ЦСКА е въпрос на живот и смърт да се надигне. За да има смисъл от мача с подУянци в сряда!

ТАКА, ЧЕ ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!